Femina Media   /   Portfólió   /   Femina.hu
Informálódjon egyszerűen, és válasszon
portált a termékek logóira kattintva

Profil

Az indulás óta eltelt évek alatt figyelemre méltó növekedéssel erős pozíciót vívtunk ki a női site-ok piacán. A merész újításoknak, az egyedi és minőségi tartalomnak köszönhetően egyre több nőt vonzunk nap mint nap a monitorok elé.

Folyamatos tartalomfejlesztés

A női célcsoportot leginkább érdeklő témákkal foglalkozunk, olyan hiánypótló tartalmat biztosítva számukra, mint például a közéleti és a belpolitikai események bemutatása a nők nézőpontjából, vagy a karrierépítéshez szükséges tippek, ötletek a Terasz rovatban.

A komolyabb tartalom mellett olyan könnyed témákat is feldolgozunk, mint a különböző karcsúsító diéták válfajai, a szépségápolás, a divat vagy akár a lakberendezés legújabb trendjei, a nő és férfi közötti kapcsolat bonyolult szálai, az egészséges életmód megőrzésében vagy a gyermeknevelésben hasznosítható gyakorlati tippek, de a felhőtlen kikapcsolódás érdekében bepillantást nyújtunk a hazai és a külföldi sztárok világába is.

Széles körű célcsoport elérés

A változatos tematikának köszönhetően a 15-49 év közötti nők megszólítására van lehetőség a Femina.hu oldalon. Az ifjabb generációtól a negyven feletti korosztályig széles körűen érjük el a női olvasókat.

Ismerje meg rovatainkat a gyakorlatban»

A Femina.hu főbb értékei:

  •     igényes, könnyen fogyasztható tartalom
  •     magas számú visszatérő látogató
  •     erős bizalom az olvasók részéről az általunk javasolt témákra
  •     trendteremtő hirdetési környezet
  •     sales-központú szerkesztőség
Elérhetőségek
Szakmai partnerünk: Hirdetéskiszolgáló partnerünk: Online közönségmérési partnereink:
IAB Adverticum Gemius Webaudit
A Femina Media az IAB (Interactive Advertising Bureau) Hungary szakmai szervezet tagja.