Femina Media   /   Portfólió   /   Retikül.hu
Informálódjon egyszerűen, és válasszon
portált a termékek logóira kattintva

Profil

A 2011 decemberében indított site az első olyan hiánypótló női portál, mely koncentráltan a divat és a szépségápolás iránt érdeklődő női olvasókra koncentrál. A trendi és fiatalos megjelenés, a magas minőségű tartalom és az exkluzív hirdetési környezet lehetővé teszi, hogy a Retikül.hu segítségével hatékony és célzott elérést biztosítsunk a fizetőképes vásárlók megszólítására.

A divatimádók portálja

A site rovatait úgy tematizáltuk, hogy minden szépségimádó megtalálja a számára érdekes tartalmat. Így a Pluszmínusz rovatunkban például olyan termékekről, trendekről, sztárokról, kampányokról számolunk be, melyek valamilyen szempontból kiemelkedőnek számítanak.

Kencefice rovatunk a magas minőségű szépségápolás témakörét öleli fel, így a frizurakészítéstől a bőrápolásig és a terméktesztekig minden megtalálható benne.

A tehetséges magyar divattervezőknek helyet biztosítva létrehoztuk az Egy kis hazai rovatunkat, melyben az ékszerkollekcióktól a ruhakölteményekig mindig a legújabb összeállításokat mutatjuk be.

Próbafülke rovatunk pedig a trend és divat kategóriában az haute couture-től (kifutódivat) a street fashionön át a second hand shopok kínálatáig mindent magában foglal.

Célunk, hogy olyan, a hazai és nemzetközi trendek iránt kiemelten érdeklődő fiatal nőket lássunk el mindig aktuális tartalommal, akik a saját környezetükben véleményvezérnek számítanak. Számukra hoztuk létre ezt a stílusos és merész női kelléktárat, melynek segítségével folyamatosan naprakészek lehetnek a divat és a magas minőségű szépségápolás világában.

Ismerje meg rovatainkat a gyakorlatban»

A Retikül.hu főbb értékei:

  • magas minőségű tartalom
  • mindig aktuális és friss hírek a trend és a divat világából
  • alacsony meddőszórás - a látogató potenciális vásárló is egyben
  • exkluzív hirdetési környezet
  • sales-központú szerkesztőség
Elérhetőségek
Szakmai partnerünk: Hirdetéskiszolgáló partnerünk: Online közönségmérési partnereink:
IAB Adverticum Gemius Webaudit
A Femina Media az IAB (Interactive Advertising Bureau) Hungary szakmai szervezet tagja.